2011. június 28., kedd

Baricco, Alessandro: Selyem - Jelenlegi ára: 1 470 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! SelyemA könyv listaára: 1790 Ft. Leírás:
El lehet-e mondani azt, amire nincs szó? A titokzatos, csodálatos japán kultúra szimbolikus utalásokkal fejezi ki az európai szellem számára a filozofikus mélységeket. Így van ez képzőművészetükben, zenéjükben, színházukban, erotikus kultúrájukban, hétköznapjaikban, melyeket nem nehéz felfedezni a kisregény világában. A sikeres olasz író magyarul eddig megjelent öt műve közül a Selyem volt az, amelyet először vehettünk kézbe, s immár a 4. kiadást éri meg a Helikon Kiadónál. Egyes jeleneteiben könnyen asszociálhatunk a kabuki vagy a tusrajzok elemeire, melyekben a csönd, az üresség szerepe ugyanolyan fontos, mint a tárgyaké, eseményeké. A szikáran takarékos szöveggel előadott történet a 19. század közepén játszódik. Hervé Joncour egy dél-francia kisváros módos, kiegyensúlyozott házasságban élő polgára, aki minden évben kénytelen végigutazni Eurázsián, hogy a helyi selyemipar számára egészséges hernyólárvákat csempésszen a távoli, idegenektől elzárt Japánból. A több hónapos beszerző út egy sorsszerűen nagy szerelmi találkozáshoz vezet, melynek testi beteljesületlenségét a selyem metaforája hordozza. A szenvedélyek erotikával átszőtt varázsát a selymek finom, szinte anyagtalan tapintása fejezi ki. Költői nyelvezetének eleganciája magával ragadja az olvasót. Kiérlelt mondatai azt az érzetet keltik, mintha a következőkben bármi megtörténhetne. Pedig szinte törvényszerűen halad a történet a csattanó végkifejlet felé. A mesterien megírt, finom mívű elbeszélő mű nem könnyű, de kétségtelenül szórakoztató olvasmány. Kizárólag felnőtteknek ajánlott. ISBN: 963-208-821-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 470 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 04:14
. Baricco, Alessandro: Selyem - Jelenlegi ára: 1 470 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése