2011. május 27., péntek

Khoury, Raymond: Menedék - Jelenlegi ára: 2 540 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! MenedékA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Izgalmas kalandregény, mely két különböző kort köt össze egymással. Nápoly, 1750: éjjel három ember karddal ront be Montferrat márki palotájába, aki talán még csak nem is márki Vezetőjük, San Severe herceg azzal vádolja a márkit, hogy csaló, és követeli, hogy ossza meg vele a titkot. Az erőteljes felszólítást dulakodás követi, majd a hamis márki nápolyi háztetőkön át menekül, hátrahagyva az égő palotát, a titokban magával vitt felbecsülhetetlen értékű kinccsel egyetemben. A herceg tombol. Mindenáron el akarja fogni a titkot tudó férfit, aki kicsúszott a kezei közül Bagdad, 2003: egy amerikai katonai egység rutinküldetésben szörnyű felfedezést tesz: találnak egy, a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt titkos laboratóriumot, ahol ismeretlen férfiak, nők és gyerekek tucatjainak holtteste fekszik, szörnyű kísérletek mementójaként. A titokzatos tudós, akit odáig követtek, s aki a feltételezések szerint biológiai fegyver előállításán dolgozott, és csak hakim a doktor néven ismerik, elmenekül, és magával viszi munkája ijesztő igazságát. Egy meglepő nyomot hagy csak hátra: a saját farkába harapó kígyó kör alakú jelét. Az izgalmas új krimiben egy genetikus és egy CIA-ügynök halálos hajszába kezd, hogy megtalálja a világ legveszélyesebb könyvét és felfedezzen egy olyan titkot, amely évszázadok óta mindenkit elpusztít, aki a közelébe kerül. A Da Vinci-kód (200616110) és egyéb misztikus kalandregények olvasóinak feltétlenül ajánlott regény. ISBN: 978-963-689-306-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 540 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 23:25
. Khoury, Raymond: Menedék - Jelenlegi ára: 2 540 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése